Här erbjuds professionell tandvård av vänlig personal med patienten i fokus.

Vi har lång erfarenhet av allmäntandvård, amalgamsanering, implantatoperationer, estetisk tandvård & tandblekning.

Vi är anslutna till försäkringskassan.

När Haga Kliniken öppnade sina dörrar år 2013 var det endast 1 tandläkare, 1 hygienist och 1 sköterska anställda. Idag har Haga Kliniken 5 behandlingsrum, 2 tandläkare och lika många tandsköterskor. Vi behandlar över 3000 patienter varje år.

Alla tandläkare och tandhygienister som arbetar på Haga Kliniken har en av Socialstyrelsen utfärdad svensk tandläkarlegitimation. Personalen håller en mycket hög mångfald där nästan alla världens religioner är representerade. Könsfördelningen ligger på ungefär hälften kvinnor och hälften män. Tillsammans behärskar personalgruppen idag över 6 olika språk. Eftersom Haga Kliniken har skilda ursprung ger det möjlighet till olika infallsvinklar och ökar dessutom förståelsen och kommunikationsmöjligheterna med alla patienter.

Vi har nu investerat i en ny digital-röntgen som ger en säkrare behandling för dig som patient.  Vi tar emot remisser från andra kliniker för planering av implantatoperationer. Kontakta oss gärna för mer info.

Om tandlaboratoriet

Vägg i vägg med tandläkarmottagningen ligger vårt tandtekniska laboratorium. Där arbetar tekniker med lång erfarenhet. Detta gör att vi kan erbjuda förmånliga priser samt utmärkt service. Vår verksamhetsidé och kundens behov ska alltid styra vårt handlande.

Genom att samarbeta och vidareutbilda oss inom en effektiv organisation ska vi hela tiden sträva efter att leda utvecklingen. Vi ska arbeta förebyggande för att förbättra tandhälsan och samtidigt erbjuda en tandvård av hög kvalitet.

Ditt leende är vårt driv.