Ring oss idag: 08-19 21 00  ||  Journummer: 073 650 95 20

Airflow

Airflow

 

Ta bort missfärgningar och få vitare tänder med en skonsam Airflow behandling på Hagakliniken. Behandlingen eliminerar missfärgningar som orsakats av t.ex kaffe, te och rökning. Och är ett utmärkt alternativ för dig som har missfärgade tänder och önskar vitare tänder utan att behöva genomgå en tandblekning.

Hur går det till?

Tekniken bygger på att eliminera missfärgningar på tänderna med högtryckstvätt.  Tänderna putsas och poleras med vatten och ett saltpulver och kommer därefter att upplevas ljusare. Med hjälp av denna teknik kommer missfärgningar som orsakas av t.ex kaffe, te och rökning avlägsnas effektivt.

Behandlingen utförs av någon av våra kunniga tandläkare eller tandhygienister och är en helt smärtfri behandling som tar ca 30 minuter.

Mer än bara en skonsam behandling

Efter en genomförd airflow behandling kommer du som patient inte endast uppleva tänderna vitare, utan även en fräsch och ren munhygien eftersom Airflow kommer åt på tändernas framsida, baksida samt mellan tänderna.

Behandlingen tar inte endast bort missfärgningar utan avlägsnar också plack. Airflow hjälper därmed till att bibehålla en fräsch munhygien.

Hur länge håller det?

Dina tänder påverkas av dina dagliga rutiner, om du sköter dina tänder och undviker komponenter som kan missfärga dina tänder så håller effekten av Airflow längre. Resultatet kan sitta upp till 1 år.

Behandlingar Tandblekning i solna stockholm
Kombinera undersökning med Airflow

En Airflow behandling är ett bra komplement mellan undersökningarna, men det går också att kombinera med en undersökning. Kom ihåg att du varje år får ett bidrag från Försäkringskassan som du delvis kan använda på kostnaden för en undersökning. Däremot är det viktigt att veta att den allmänna tandvårdsbidraget inte användas på enbart Airflow behandling eftersom det räknas som en kosmetisk åtgärd.

Låt oss hjälpa dig

Boka en tid

Välkommen och boka en tid för en Airflow behandling.

Kontakta oss via telefon eller mail. Du kan också boka önskad tid online i formuläret här.

RING OSS IDAG

08 19 21 00

SKICKA ETT MAIL TILL OSS

info@haga-kliniken.se