Ring oss idag: 08-19 21 00  ||  Journummer: 073 650 95 20

Behandlingar

Behandlingar

Barn, ungdomar, vuxna och äldre är välkomna till oss. Om du har speciella önskemål inför ditt besök hos oss berätta det gärna för oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tex om du har tandvårdsrädsla. Då kan vi ge dig mer tid under våra behandlingar.

På Hagakliniken erbjuder vi Dig en professionell, modern och prisvärd tandvård med behandlingar i sitt högsta kvalité. Vi utför allt från de vanligaste behandlingarna till avancerad kirurgi och implantatbehandlingar här på kliniken. I behandlingslistan framgår vilka typer av behandlingar vi kan erbjuda dig.

 

Patienten i fokus

Hos oss är Du i fokus, din tid prioriteras och dina tänder spelar roll. Hagakliniken tar hand om dig och dina tänder med omsorg, omtanke och erfarenhet. Många av våra tandläkare har även lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vi ger dig mer tid, förståelse och extra skonsam bedövning.

Berätta för oss om dina önskemål så gör vi allt för att hjälpa dig!

Våra behandlingar

Vi på Hagakliniken i Solna erbjuder olika typer av behandlingar. Vi kan hjälpa dig med akuttandvård, rotbehandlingar, kirurgiska ingrepp, tandreglering med den osynliga tandställningen, anpassade bettskenor, tandblekning, protetik, tandprotes, lagning av hål i tänderna, tandstensborttagning och implantat.