Ditt leende är vårt driv

När Hagakliniken i Solna öppnade sina dörrar år 2013

var det endast 1 tandläkare, 1 hygienist och 1 sköterska anställda. Idag har Hagakliniken i Solna 5 behandlingsrum, 4 tandläkare och 6 tandsköterskor. Vi behandlar över 3000 patienter varje år.

Alla tandläkare och tandhygienister som arbetar på Hagakliniken i Solna har en av Socialstyrelsen utfärdad svensk tandläkarlegitimation. Personalen håller en mycket hög mångfald där nästan alla världens religioner är representerade. Könsfördelningen ligger på ungefär hälften kvinnor och hälften män. Tillsammans behärskar personalgruppen idag över 7 olika språk. Eftersom Haga Kliniken i Solna har skilda ursprung ger det möjlighet till olika infallsvinklar och ökar dessutom förståelsen och kommunikationsmöjligheterna med alla patienter.

Haga Kliniken tandläkare in solna stockholm

Här erbjuds professionell tandvård av vänlig personal med patienten i fokus.
Vi har lång erfarenhet av allmäntandvård, amalgamsanering, implantatoperationer, estetisk tandvård & tandblekning.
Vi har nu investerat i en ny OPG röntgen som ger en säkrare behandling och minimerar stråldosen för dig som patient. Kontakta oss gärna för mer info. Vårt tandlaboratorium Vägg i vägg med tandläkarmottagningen ligger vårt tandtekniska laboratorium. Där arbetar tekniker med lång erfarenhet. Detta gör att vi kan erbjuda förmånliga priser samt utmärkt service. Vår verksamhetsidé och kundens behov ska alltid styra vårt handlande. Genom att samarbeta och vidareutbilda oss inom en effektiv organisation strävar vi hela tiden efter att leda utvecklingen. Vi arbetar förebyggande för att förbättra tandhälsan och samtidigt erbjuda en tandvård av hög kvalité.

MEET THE TEAM

Award Winning Dentists

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum your first visit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum your first visit amet, consectetur adipiscing elit.

Planera ett kostnadsfritt samråd