Ring oss idag: 08-19 21 00  ||  Journummer: 073 650 95 20

Tandläkare Solna

Tandläkare Solna

Söker du tandläkare i Solna så är du varmt välkommen till Hagakliniken. Här erbjuds du professionell tandvård av vår vänliga personal med dig som patient i fokus. Hagakliniken har ett team av tandläkare som grundas på tre, för oss väldigt viktiga grundpelare – erfarenhet, glädje och alltid fint bemötande.

Som din tandläkare i Solna erbjuder vi dig den bästa tandvården, den senaste tekniken och de modernaste metoderna när vi ska hjälpa dig. Som din tandläkare i Solna utför vi allt från de vanligaste behandlingarna till avancerad kirurgi och implantatbehandlingar här på kliniken.

Våra behandlingar

Vi kan hjälpa dig med akuttandvård, rotbehandlingar, kirurgiska ingrepp, tandreglering med den osynliga tandställningen - invisalign, anpassade bettskenor, tandblekning, protetik, tandprotes, lagning av hål i tänderna, tandstensborttagning och implantat.

Våra tandläkare använder den nya OPG röntgen som minimerar stråldosen för dig som patient , ger tandläkaren tydligare överskikt över dina tänder och därmed underlättar bedömningen för rätt behandling som du behöver.

Vår tandläkare har nära samarbete med vårt tandtekniska laboratorium som ligger vägg i vägg med tandläkarmottagningen. Där arbetar tekniker med lång erfarenhet och har gedigen samarbete med våra tandläkare. Genom att samarbeta kan vi erbjuda snabbare leverans vid tillverkning av tandproteser, bettskenor...

Tandläkare Solna

Vi arbetar förebyggande

Som din tandläkare på Hagakliniken i Solna arbetar vi förebyggande för att förbättra din tandhälsa och vi ser till att du blir nöjd med din behandling och att det blir långvarigt och hållbart resultat.

Hos oss är du i fokus, din tid prioriteras och dina tänder spelar roll. Våra tandläkare på Hagakliniken tar hand om dig och dina tänder med omsorg, omtanke och erfarenhet. Många av våra tandläkare har även lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vi ger dig mer tid, förståelse och extra skonsam bedövning.

Att jobba som tandläkare i Solna på Hagakliniken, har vi som målsättning att alltid erbjuda bästa tandvård med högsta kvalitet, bästa bemötandet och att du som patient ska alltid känna dig trygg och aldrig rädd.