Ring oss idag: 08-19 21 00  ||  Journummer: 073 650 95 20

Fatima Aburahmanova

Tandläkare stockholm solna Fatima

Fatima Aburahmanova

 

Fatima har jobbat som tandläkare sedan 2011. Hon valde det här yrket för att hon fascinerades av medicin. ”Jag blev tandläkare för att jag ville förändra upplevelsen för tandvårdsrädda patienter”, säger Fatima. Något Fatima själv var när hon var barn.

Fatima börjar alltid med att skapa kontakt och trygghet med sin patient. ”Innan jag börjar en behandling brukar jag alltid fråga min patient ’Hur känner du dig när du sitter här i stolen?’ Det gör jag för att förstå patienten bättre och för att jag ska kunna hjälpa patienten på ett sätt som passar just henne eller honom”, säger Fatima.

För Fatima är medkänsla ett viktigt verktyg i hennes sätt att arbeta som tandläkare. ”Jag har patienter som kommer tillbaka utan tandvårdsrädslan kvar och det känns jättebra. Det är viktigt för mig att patienten övervinner sin rädsla och vill komma tillbaka.”

Något annat som Fatima brinner för är att jobba med barn och att laga mat.

Fatima, om du kunde välja en Superpower vilken skulle du vilja ha?

”Att sprida positiv energi, för att alla människor mår bra utav det.”

Vilket citat beskriver din livsfilosofi?

Live life to the fullest, and focus on the positive

-Matt Cameron

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka en tid för konsultation

Välkommen och boka en konsultationstid hos en av våra kompetenta tandläkare. Kontakta oss via telefon eller mail om du undrar över något. Du kan också boka önskad tid online i formuläret så återkommer vi till dig.

RING OSS IDAG

08 19 21 00

SKICKA ETT MAIL TILL OSS

info@haga-kliniken.se