Ring oss idag: 08-19 21 00  ||  Journummer: 073 650 95 20

Olja Ivanovic

VD stockholm solna Olja

Olja Ivanovic

 

Olja är VD för Hagakliniken i Solna. Hon öppnade portarna till Hagakliniken i april 2013 och hennes dröm, vision och mål för kliniken tog fart. Idag har Hagakliniken i Solna 5 behandlingsrum, 4 tandläkare och 6 tandsköterskor. Vi behandlar över 3000 patienter varje år.

Första drömmen, som hon har redan uppnått var att totalt renovera kliniken och göra den ännu mer inbjudande, harmonisk och fridfull. Det var väldigt viktigt för henne eftersom hon alltid har patienten i fokus och är mån om hur patienten känner sig och upplever Hagaklinikens miljö. Miljön är en stor del av tandläkarbesöks upplevelsen och har stor betydelse för patientens första intryck inför en behandling.

Hennes vision med kliniken är att fortsätta utvecklas och förbättras, för kunskap har alltid en början men aldrig ett slut.

Oljas mål var att börja med barntandvården, något hon har velat länge, vilket hon har börjat med och är väldigt glad för. ”Små patienter är roliga och får oss att skratta. De är glädjespridare och de är varmt välkomna till oss”, säger Olja.

”På Hagakliniken strävar vi ständigt efter att bli ännu bättre. Inom tandvården och tandvårdstekniken händer det mycket och det gäller att hänga med och jag tycker att vi gör det”, säger Olja. ”För mig är det viktigt att personalen är uppdaterad och därför går de på kurser eller lär sig internt utav varandra för att lära sig nya saker. I mitt ledarskap strävar jag att vårt team uppnår gemensamma mål tillsammans. Sådana mål är: att patienten ska alltid vara i fokus, behandlingen ska ske i patientens takt så att patienten känner sig trygg och lugn och att patienten i slutändan blir nöjd. Detta uppnår vi tillsammans med våra individuella potentialer.”

Vad anser du är viktigast med Hagakliniken?

”Personalen är viktigast”, säger Olja. ”Våra nya patienter kommer hit tack vare många rekommendationer från våra patienter som har genomgått olika behandlingar hos oss. Det säger mycket om våra tandläkare och det är den bästa belöningen man kan få”, säger Olja med ett ödmjukt leende. ”Det är vi väldigt tacksamma för, utan våra underbara patienter skulle vi inte kunna göra det vi älskar. De uttrycker sin tacksamhet för att vi har hjälpt dem. Vissa berättar att de aldrig har vågat le utan att täcka sitt leende med handen. Det är ett stort problem och komplex som få kan förstå, men det gör vi. Därför älskar vi att jobba med tandvården, vi lagar inte bara tänder, vi bygger upp patienternas självförtroende. Det finns ingen bättre belöning än att se just de patienterna gå från oss med deras första leende utan att behöva dölja det. Det är en otrolig fin känsla.”

Olja, om du kunde välja en "super kraft" vilken skulle du vilja ha?

”Att knäppa med fingrarna och ta bort patientens tandvårdsrädsla, så att det inte behöver bli så jobbigt för dem. Det är många som inte vågar gå till tandläkare på grund av den rädslan och det kan leda till stora problem, speciellt om man väntar för länge med att undersöka sina tänder. Några av våra tandläkare har själva upplevt tandvårdsrädsla som barn och vet vad det innebär och därför har dem mycket medkänsla, förståelse och tar sig mer tid för patienter som har tandvårdsrädsla, så att allt sker i patientens takt, allt för att hjälpa den patienten att komma över rädslan och det lyckas vi med varje gång. ”

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka en tid för konsultation

Välkommen och boka en konsultationstid hos en av våra kompetenta tandläkare. Kontakta oss via telefon eller mail om du undrar över något. Du kan också boka önskad tid online i formuläret så återkommer vi till dig.

RING OSS IDAG

08 19 21 00

SKICKA ETT MAIL TILL OSS

info@haga-kliniken.se

     

    Math Captcha 78 − 70 =